Nem ovnæggekage med pølser
Æggekage til 4 personer
Æggekage
- 500 g broccoli
- 4 gulerødder
- 2 løg
- 300 g wienerpølser, f.eks. Hanegal el. Hedegaard
- 6 æg
- 2 dl mælk
- 2 spsk. hvedemel
- 1 tsk. salt
- peber
- 150 g pastaskruer
- Tilbehør:
- ristede skiver af
- rugbrød
Sådan laver du ovnæggekage med pølser
- Del broccolien i buketter.Skær gulerødderne i stænger.Skær løget i små tern. Skærpølserne i 3 cm’s stykker. Kogpastaen efter anvisningen påemballagen. Kog grønsagernemed i pastavandet de sidste4-5 min. af pastaens kogetid.Kog også pølserne med desidste 2-3 min. Afdryp pasta,grønsager og pølse i en sigte.
- Pisk æggene sammen medmælk, hvedemel, salt ogpeber. Vend pasta, grønsagerog pølser i.
- Kom det hele i et stortsmurt ovnfast fad. Stil fadeti ovnen ved 200 gr. i ca. 30min. på midterste ovnribbe.