Nemme peanutbutter cookies
Her har vi brugt den lækre peanutbutter eller jordnøddesmør i sprøde lækre småkager.
40 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 200 g peanutbutter
- 100 g smør
- 100 g farin
- 100 g sukker
- 1 æg str. L
- 3 spsk mælk
- 1 tsk vaniljesukker
- 200 g hvedemel
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 75 g saltede peanuts
- Pynt:
- evt. 50 g saltede peanuts
- Tænd ovnen på 200grader. Pisk peanutbutter,smør, farinog sukker cremet ogtilsæt æg, mælk og vaniljesukker.Sigt mel,bagepulver og natronsammen og rør det idejen sammen med desaltede peanuts.
- Form dejen til ca. 40valnøddestore kuglerog læg dem med godplads på bagepladermed bagepapir. Givdem et tryk med engaffel og pres evt.lidt flere peanuts pådem som pynt.
- Bagkagerne 8-10 min. – deskal være gyldenbagteog sprøde udenpå ogbløde indeni. Lad demstå et par min. påpladerne, før deflyttes til afkølingpå en rist. Opbevarcookies i enkagedåse.
- Erstat evt.de saltede peanutsmed grofthakketmørk chokolade,rosinereller soltørredebær.