Drik rosé ad libitum ved poolen på Københavns lækreste rooftop

Drik rosé ad libitum ved poolen på Københavns lækreste rooftop

Det femstjernede Nimb Hotel ved Tivoli i København har denne sommer åbnet ekstraordinært op for deres rooftop, hvor de afholder en række lækre events, som du kan deltage i.

Denne sommer bliver ikke helt, som vi havde regnet med, og hvis du ikke har udsigt til en staycation på et luksushotel, så har vi en god nyhed til dig.

Du får nu en unik mulighed for at opleve det eksklusive Nimb Hotel beliggende ved Tivoli i København, når de helt ekstraordinært åbner op på deres rooftop med en række arrangementer hele sommeren under navnet Summer in the City

Østers og kaviar på hotel Nimb .jpeg

Hver torsdag frem til slutningen af august kan du blandt andet glæde dig til en delikat gourmet-grillmenu med østers, kaviar og jomfruhummer, de lækreste vine og livemusik. Lørdage er der Sunset Sessions, hvor den smukke solnedgang beundres, imens du sipper kulørte cocktails til tonerne fra en DJ, og om søndagen står den på alt andet end vasketøj og madpakker, for her skal du drikke rosé i lange baner og spise lækkerier fra grillen – alt sammen ad libitum, det er klart.

Dessert ved poolen på Nimb Hotel .jpeg

Roséen er lagt på køl, og Nimb Hotel har sørget for det hele. Alt du skal gøre er at invitere en (eller flere) med til at nyde aftenen med. Du får en oversigt over de forskellige arrangementer her, hvor du også kan købe dine billetter.

God fornøjelse! 

Udsigt til Tivoli fra Nimb Hotel .jpeg