shake

Ninkas ananas- og mandelshake

Start dagen i højeste gear med en shake af ananas og mandler fra „Kernesund mad" af Ninka-Bernadette Mauritson.Kostprincipperne i bogen er de samme som i forgængeren „Kernesund familie - sådan!". Det vil sige nul sukker og mælk, men derimod mad, som kroppen kan genkende, bruge og blive stærk af. Ananas- og mandelshake

2

Ingredienser

  • 4 skiver ananas a 1 cm
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1 dl vand
  • 2 dl appelsin- eller æblejuice
  • 1 dl mandler
  • 2 dadler
  • 200 ml sojayoghurt - se opskrift nedenfor
  • 1 spsk risproteinpulver
  • 1/4 tsk vaniljepulver - ikke sukker
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 2 spsk Livets Olie
  • 2 spsk citronsaft

Sådan gør du:

  1. Blend først vand, mandler og juice på fuld styrke, til det er helt opløst. Tilsæt resten, og blend, til shaken er drikkeklar og lækker.
  2. Sojayoghurt (1 liter)
  3. 1 l neutral sojamælk uden sukker
  4. 6 kapsler mælkesyrebakterier „Multidophulus"
  5. Sådan gør du:
  6. Varm mælken op i en gryde til lillefingervarm temperatur. Åbn Multidophulus-kapslerne, og hæld i. Rør forsigtigt rundt. Sojayoghurten skal trække et døgn ved stuetemperatur. Der danner sig væske på toppen, som fjernes, når yoghurten er stiv.
  7. Opbevar på køl med låg. Holder 4-5 dage.