Opskrift på Mette Blomsterbergs nougatmåtter

Blomsterbergs nougatmåtter

Disse nougatmåtter fra Mette Blomsterberg er meget simple at lave.

Ca. 10 stk.

Ingredienser

  • Mette Blomsterbergs nougatmåtter
  • 250 g god, nougat, stuetempereret, gerne Valrhona
  • ca. 150 g chokoladekrymmel
  • en anelse flormelis.

Sådan laver du Mette Blomsterbergs nougatmåtter

  1. Del nougaten i 10 lige store portioner a 25 g. Sæt flormelissen i en lille skål på arbejdsbordet, chokoladekrymmelen i en dyb tallerken. Ælt hver nougatportion smidig med hænderne, anvend en anelse flormelis, da den klistrer lidt. Form til måtter, 4 x 3 cm,
  2. og vend straks i chokoladekrymmel. 
  3. Opbevares køligt i tætsluttende dåse med bagepapir imellem lagene.

Tip

Du kan også lave nougatkugler trillet i krymmel i stedet for måtter.