Opskrift på nudel-kyllingesalat

Nudel-kyllingesalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    612 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    20 %
  • Kulhydrat:
    62 %

4

Ingredienser

  • 250 g nudler
  • 300 g kyllingefilet
  • 1 spsk limesaft
  • 2 spsk ristet sesamolie
  • 1 tsk knust ingefær
  • 1 spsk fishsauce
  • 1 spsk mørk farin
  • 2 chili uden kerner
  • 2 peberfrugter, gul og rød
  • 3 gulerødder
  • 1 agurk
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.
  2. Kog kyllingefileterne i hønsebouillon ca. 10 minutter og afkøl.
  3. Pisk limesaft, sesamolie, ingefær, fishsauce og farin sammen. Snit chilierne fint og vend dem i dressingen sammen med nudlerne.
  4. Skær peberfrugt i meget tynde strimler og gulerod og agurk i tynde stave. Bland grøntsagerne med nudlerne og kylling plukket i mindre stykker.
  5. Lad salaten trække mindst 30 minutter og servér med brød.