Nem mad med rester: Lækker nudelsuppe med kylling & svampe
En nem og lækker nudelsuppe med kylling og svampe. Du kan variere indholdet i suppen, alt efter hvad du har af grøntsager på lager, så nudelsuppen er en god måde at få brugt rester og undgå madspild på. Se her, hvordan du laver en nem og lækker nudelsuppe med kylling og svampe. Og hvad du ellers lige har liggende i grøntsagsskuffen. Sådan laver du nudelsuppe med kylling og svampe:
4 personer
Total:1 time 10 minutter
Arbejdstid:30 minutter
Ingredienser
Nudelsuppe med kylling og svampe:
- 1 l bouillon
- 500 g kyllingebrystfilet
- 3 spsk. ingefær, friskrevet
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 200 g ægnudler
- 5-6 forårsløg
- 200 g champignon eller shiitakesvampe
- 200 g majs
- 4 spsk. sojasauce
- Pynt: frisk mynte og basilikumblade til drys
Sådan laver du nudelsuppe med kylling og svampe:
- KOM bouillonen i en gryde, og bring det i kog. Kom kyllingefileterne, ingefær og hvidløg i. Bring det i kog. Lad det simre ca. 25 min. under låg. Tag kødet op, og riv det i mindre stykker. Kom kødet tilbage i bouillonen.
- KOG nudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem i en si. Snit forårsløgene. Rens svampene, og skær dem i kvarter eller skiver. Kom den snittede hvide del af forårsløgene, svampe, majskerner og sojasauce i bouillonen. Kog det op, og lad det simre 4-5 min. Kom nudlerne i, og varm suppen kort igennem.
- ANRET suppen i skåle, og pynt med toppe af forårsløg, hakket mynte blandet med basilikum og evt. finthakket chili.