Nudler med kylling og karry

Nudler med kylling og karry

Hurtig og velsmagende hverdagsret.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stege-/kogetid: ca. 20 min.
  • 250 g hvidkål
  • 2 løg
  • 4 gulerødder
  • 500 g hakket kylling
  • 1 spsk. karry
  • 4 dl bouillon
  • 1 dl sojasovs
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. ingefær
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • 250 g ægnudler
  • salt og peber
  • Pynt:
  • evt. persille

  1. Snit kålen i fine strimler. Pil løgene, og skær dem i terninger. Skær gulerødderne i tynde, små stænger.
  2. Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grøntsager, og svits det kort med. Tilsæt bouillon, sojasovs, finthakket hvidløg, fintrevet ingefær og limesaft. Kog retten op, og lad den snurre i ca. 15 min. under låg.
  3. Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med i 2-3 min. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med hakket persille ved servering.