Nudler med kylling og karry
Hurtig og velsmagende hverdagsret.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stege-/kogetid: ca. 20 min.
- 250 g hvidkål
- 2 løg
- 4 gulerødder
- 500 g hakket kylling
- 1 spsk. karry
- 4 dl bouillon
- 1 dl sojasovs
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. ingefær
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- 250 g ægnudler
- salt og peber
- Pynt:
- evt. persille
- Snit kålen i fine strimler. Pil løgene, og skær dem i terninger. Skær gulerødderne i tynde, små stænger.
- Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grøntsager, og svits det kort med. Tilsæt bouillon, sojasovs, finthakket hvidløg, fintrevet ingefær og limesaft. Kog retten op, og lad den snurre i ca. 15 min. under låg.
- Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med i 2-3 min. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med hakket persille ved servering.