Oksewok med nudler
Hurtig og eksotisk hverdagsret.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 10 min.
- 300 g oksewokstrimler
- 1 spsk olie
- 125 g shitakesvampe eller 250 g markchampignon
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 1 frisk chili (finthakket)
- 2 gulerødder (groftrevne)
- 1 dl soja
- 1 spsk sesamolie
- 1 spsk sukker
- 150-200 g nudler
- 2 forårsløg (fintsnittede)
- Brun hurtigt kødet i en varm wok med olie og tag det op.
- Brun de rensede, skivede svampe i wokken og tilsæt hvidløg, chili og gulerødder.
- Tilsæt soja, sesamolie og sukker og giv det et opkog.
- Vend kødet i og varm det igennem.
- Servér med friskkogte nudler og drys med forårsløg.