Oksewok med nudler

Oksewok med nudler

Hurtig og eksotisk hverdagsret.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 10 min.
  • 300 g oksewokstrimler
  • 1 spsk olie
  • 125 g shitakesvampe eller 250 g markchampignon
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 frisk chili (finthakket)
  • 2 gulerødder (groftrevne)
  • 1 dl soja
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk sukker
  • 150-200 g nudler
  • 2 forårsløg (fintsnittede)

  1. Brun hurtigt kødet i en varm wok med olie og tag det op.
  2. Brun de rensede, skivede svampe i wokken og tilsæt hvidløg, chili og gulerødder.
  3. Tilsæt soja, sesamolie og sukker og giv det et opkog.
  4. Vend kødet i og varm det igennem.
  5. Servér med friskkogte nudler og drys med forårsløg.