Oksewok

Oksewok

Hurtig og smagfuld aftensmad.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Marineringstid: 20-30 min.
  • Stegetid: få min.
  • 1 spsk. soja
  • 1 spsk. sherry (eller risvin)
  • 2 tsk. ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 300-400 g minutbøf (eller flanksteak)
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 2 spsk. olie
  • 1 bakke champignoner
  • 1 peberfrugt
  • 1 porre
  • 1 dl bouillon
  • 3 spsk. østerssovs
  • Tilbehør: ris

  1. Bland soja, sherry, revet ingefær og finthakket hvidløg med oksekød i meget tynde skiver. Lad det marinere i 20-30 min.
  2. Rist sesamfrøene på en tør pande, og stil dem til side.
  3. Lynsteg skivede champignoner, peberfrugt i strimler og porre i skiver i et par min. Tilsæt kød og marinade, og steg videre i et par min. Tilsæt bouillon, rør godt, og smag til med østerssovs. Servér med ris og sesamfrø.