Omelet

Omelet med forårsgrønt

Omelet med gode, nærende proteiner, sprødt forårsgrønt og lækker, cremet, færdigkøbt smoothie.

1

Ingredienser

  • Omelet:
  • 1 æg
  • lidt salt
  • 1 spsk koldt vand
  • 1/2 spsk koldpresset rapsolie
  • Forårsgrønt:
  • 5 grønne asparges
  • 5 cherrytomater
  • 1/2 bundt forårsløg
  • brøndkarse
  • 1 skive fuldkornsrugbrød
  • 1 smoothie (købes færdig)

Sådan gør du:

  1. Pisk æg, salt og vand sammen. Varm olien på en lille pande, tilføj æggemassen og steg, til den har sat sig. Fold forsigtigt omeletten på midten. Damp asparges i 1 min. Skyl i koldt vand og snit asparges. Skær cherrytomater i både og snit forårsløg.
  2. Server omeletten med grøntsager, drys af brøndkarse, rugbrød og en færdigkøbt smoothie.
  3. Energi pr. person: 400 kcal, protein 19%, kulhydrat 51%, fedt 30%