Omelet med forårsgrønt
Omelet med gode, nærende proteiner, sprødt forårsgrønt og lækker, cremet, færdigkøbt smoothie.
1
Ingredienser
- Omelet:
- 1 æg
- lidt salt
- 1 spsk koldt vand
- 1/2 spsk koldpresset rapsolie
- Forårsgrønt:
- 5 grønne asparges
- 5 cherrytomater
- 1/2 bundt forårsløg
- brøndkarse
- 1 skive fuldkornsrugbrød
- 1 smoothie (købes færdig)
Sådan gør du:
- Pisk æg, salt og vand sammen. Varm olien på en lille pande, tilføj æggemassen og steg, til den har sat sig. Fold forsigtigt omeletten på midten. Damp asparges i 1 min. Skyl i koldt vand og snit asparges. Skær cherrytomater i både og snit forårsløg.
- Server omeletten med grøntsager, drys af brøndkarse, rugbrød og en færdigkøbt smoothie.
- Energi pr. person: 400 kcal, protein 19%, kulhydrat 51%, fedt 30%