-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Omelet med kantareller a la creme
Tag på skovtur med en kurv under armen, og gå på jagt efter desmagfulde kantareller. Prøv dem som tilbehør til en dejlig omelet,eller nyd dem helt enkelt på et stykke ristet brød
Omelet med kantareller til 2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- Kantareller:
- 150 g friske kantareller
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 15 g smør (eller olivenolie)
- flagesalt og friskkværnet peber
- 2 dl piskefløde
- 2-3 tsk. citronsaft
- Omelet:
- 6-8 æg
- salt og peber
- 25 g smør
- Tilbehør:
- persille (eller brøndkarse)
- evt. 2-4 skiver lyst brød
Sådan laver du omelet med kantareller
- 1. Rens kantarellerne med en lille børste eller pensel, og del de største i mindre stykker.
- 2. Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.
- 3. Sautér skalotteløgene bløde på en pande med smør. Tilsæt hvidløg, og kantareller. Skru lidt op og steg, til kantarellerne falder lidt sammen (3-5 min.). Krydr med salt og peber, og tilsæt fløde. Giv det et opkog, og lad det simre til cremet konsistens. Smag til med citronsaft og evt. lidt mere salt og peber.
- 4. Pisk æggene med et stort piskeris i 4-5 min., så det bliver en luftig creme. Tilsæt lidt salt og peber.
- 5. Smelt smørret på 2 små pander (18-20 cm), og hæld æggemassen på. Bag ved middel varme, til æggemassen er gyldenbrun på undersiden, og stadig lys og luftig på oversiden.
- 6. Fold omeletterne let sammen, og vip dem over på varme tallerkner. Servér med kantareller a la creme, hakket persille og evt. brød.