Omelet med skinke og grøn salat
Denne morgenmad vil holde dig godt mæt indtil frokost og din forbrænding boostes pga. indholdet af æg og kød.
1
Ingredienser
- 29 gram protein
- 400 kcal pr. portion
- 2 stk æg
- 1 spsk piskefløde
- salt og peber
- 50 g mager kød f.eks. skinkepålæg eller kyllingepålæg
- fedtstof til at stege i (kokosolie eller olivenolie)
- ½ fennikel
- 20 g champignon (vælg evt. også andre svampe)
- frisk persille eller timian til pynt
- 2-3 cherrytomater
- 2-3 valnødder
- 1 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie
- salt og peber (f.eks. rosa peber).
- 1/ Lav en omelet af sammenpisket æg, fløde, salt og peber.
- 2/ Riv eller skær skinken i stykker.
- 3/ Kom fedtstof på panden.
- 4/ Tilsæt æggestanden på panden og rør lidt i den. Kom skinken på og lad omeletten sætte sig..
- Skru helt ned for varmen og lad omeletten langsom stege færdig. Vend den efter 5-8 minutter.
- 5/ Snit fennikel meget tyndt og skær champignon i skiver. Hak timian og bland det med fennikel.
- 6/ Pynt med salaten ovenpå den færdige omelet. Tilsæt olien og pynt med tomat og valnød.
PRØV OGSÅ: Grøn salat med sennepsvinaigrette