One pot: Rød currykylling med kål
One pot retter er nemme at lave i en travl hverdag. Prøv denne lækre kylling i rød karry lavet som one pot, der smager helt fantastisk!
4 personer
Ingredienser
- 250 g spids- eller hvidkål
- 1 orange- eller rød peberfrugt
- 2 løg
- 2 spsk. olie
- 500 g kyllingebrystfilet i tern
- 1 fed, finthakket hvidløg
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. fishsauce
- 1 ds. kokosmælk
- 2 dl kraftig kyllingebouillon
- 3-4 tsk. rød currypasta eller 1-2 tsk. alm. karrypulver
- 2 spsk. limesaft
- 2 tsk. sukker
- evt. 1 tsk sambal oelek sojasauce
Desuden:
- 200 g ægnudler
Pynt:
- ristede cashewnødder, frisk koriander og limebåde
Sådan gør du:
- Snit kålen. Rens og skær peberfrugten i små tern. Hak løgene.
- Varm olien op i en gryde. Steg kyllingekødet, til det er gyldent. Tilsæt resten af ingredienserne. Kog op, og lad den simre ca. 10 min. under låg.
- Kog nudlerne i en gryde efter anvisning på emballagen. Kom dem i en si, og overbrus med koldt vand.
- Kom nudlerne i gryden, og varm det igennem under omrøring. Smag til med sojasauce.
- Pynt med cashewnødder, koriander og limebåde.