Opskrift: Boghvedeotto med grønne asparges
Lækker opskrift på boghvedeotto med grønne asparges uden gluten og nødder.
Denne opskrift på boghvedeotto er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.
4 portioner
600 g skalotteløg
600 g rød peberfrugt
40 g olie til stegning/bagning/pensling
timiankviste
160 g boghvedekerner, hele
salt & peber
400 g grønne asparges
citron, øko
200 g parmesanost
Sådan gør du
Pil skalotteløg. Skyl peberfrugt. Skær begge i bittesmå tern og svits i det halve af olien. Skyl og slyng timiankviste og svits med sammen med boghveden. Lad det stege videre i 1 minut.
Dæk lige akkurat med vand og rør rundt. Spæd nyt vand på, hver gang alt er opsuget og forsæt, til boghveden er mør. Krydr med salt og peber.
Skyl aspargesene og steg i resten af olien, til de har fået god farve.
Anret boghvedeottoen med de stegte asparges.
Skyl citron, riv lidt skal og pres lidt saft over retten, høvl parmesanost over.
TIP
Brug gerne andre grøntsager i stedet for asparges.