Opskrift: Rodfrugtsuppe med kikærter

Opskrift: Rodfrugtsuppe med kikærter

Lækker og nem opskrift på suppe med rodfrugter og kikærter uden gluten og mælkeprodukter.

Denne opskrift på rodfrugtsuppe med kikærter er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

400 g pastinak

600 g persillerod

100 g løg

4 fed hvidløg

4 tsk olie

2,5 l vand

20 g bouillonpulver

400 g tilberedte kikærter

salt & peber

persille

Sådan gør du

Skyl rodfrugterne og skær i små tern. Pil og finthak løg og hvidløg. Svits først løg og hvidløg i olien for mellemvarme et par minutter og tilsæt derefter rodfrugterne. Svits yderligere 5 minutter og hæld bouillon over. Lad det småkoge i 20 minutter. Blend suppen og smag til med salt og friskkværnet peber. Tilsæt kikærterne og varm kort suppen igennem igen. Skyl, slyng og finthak persille, og drys over den færdige suppe.