Opskrift: Rodfrugtsuppe med kikærter
Lækker og nem opskrift på suppe med rodfrugter og kikærter uden gluten og mælkeprodukter.
Denne opskrift på rodfrugtsuppe med kikærter er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.
4 portioner
400 g pastinak
600 g persillerod
100 g løg
4 fed hvidløg
4 tsk olie
2,5 l vand
20 g bouillonpulver
400 g tilberedte kikærter
salt & peber
persille
Annonse
Sådan gør du
Skyl rodfrugterne og skær i små tern. Pil og finthak løg og hvidløg. Svits først løg og hvidløg i olien for mellemvarme et par minutter og tilsæt derefter rodfrugterne. Svits yderligere 5 minutter og hæld bouillon over. Lad det småkoge i 20 minutter. Blend suppen og smag til med salt og friskkværnet peber. Tilsæt kikærterne og varm kort suppen igennem igen. Skyl, slyng og finthak persille, og drys over den færdige suppe.