Opskrift: Squashspaghetti med bolognese

Opskrift: Squashspaghetti med bolognese

Glutenfri opskrift på squashspaghetti med bolognese.

Denne opskrift på squashspaghetti med bolognese er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her

4 portioner

100 g løg

4 fed hvidløg

320 g magert, hakket oksekød

4 stilke bladselleri

400 g hakkede tomater

40 g tomatpuré

8 tsk oregano

frisk timian

rosmarin

600 g squash, courgette

20 g parmesanost

salt & peber

Sådan gør du

Pil og hak løg og tilsæt sammen med knust hvidløg. Lad det brune let.

Tilsæt kød, og brun det med.

Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier.

Lad kødsovsen simre i 30 minutter, til kødet er helt mørt.

Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.

Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen.

Høvl lidt parmesanost på toppen.