Opskrift: Squashspaghetti med bolognese
Glutenfri opskrift på squashspaghetti med bolognese.
Denne opskrift på squashspaghetti med bolognese er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her
4 portioner
100 g løg
4 fed hvidløg
320 g magert, hakket oksekød
4 stilke bladselleri
400 g hakkede tomater
40 g tomatpuré
8 tsk oregano
frisk timian
rosmarin
600 g squash, courgette
20 g parmesanost
salt & peber
Sådan gør du
Pil og hak løg og tilsæt sammen med knust hvidløg. Lad det brune let.
Tilsæt kød, og brun det med.
Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier.
Lad kødsovsen simre i 30 minutter, til kødet er helt mørt.
Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.
Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen.
Høvl lidt parmesanost på toppen.