Denne opskrift på squashspaghetti med bolognese er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her
4 portioner
100 g løg
4 fed hvidløg
320 g magert, hakket oksekød
4 stilke bladselleri
400 g hakkede tomater
40 g tomatpuré
8 tsk oregano
frisk timian
rosmarin
600 g squash, courgette
20 g parmesanost
salt & peber
Sådan gør du
Pil og hak løg og tilsæt sammen med knust hvidløg. Lad det brune let.
Tilsæt kød, og brun det med.
Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier.
Lad kødsovsen simre i 30 minutter, til kødet er helt mørt.
Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.
Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen.
Høvl lidt parmesanost på toppen.