3 x starters
Få 3 fantastiske forretter
4
Ingredienser
- GRØNNE ASPARGES & SKINKE
- 8-10 grønne asparges
- olie, salt, peber
- 8 tynde skiver parmaskinke
- KYLLINGESATAY & CHILIJAM
- 300 g kyllingeinderfilet
- 1 spsk olie
- 1 spsk Teriyakisauce
- salt, peber
- ½ dl chilijam, opskrift s. 28
- GRILLEDE REJER & PIRIPIRISAUCE
- 8-12 store rejer,
- evt. tigerrejer
- PIRIPIRISAUCE:
- 1 fed knust hvidløg
- 2 røde chilier
- ½ dl limesaft
- ½ dl olivenolie
- 2 tsk fint rørsukker
- salt, peber
- ¼ tsk cayennepeber
- 1 tsk røget paprika
Sådan gør du:
- GRØNNE ASPARGES & SKINKE
- Skær aspargesene i 5 cm lange stykker, vend dem med lidt olie, salt og peber. Tag 2-3 asparges ad gangen, sno en skive skinke om og sæt spid igennem på tværs. Grill 1-2 min. på hver side og server.
- KYLLINGESATAY & CHILIJAM
- Skær kyllingekødet i små stykker, kom dem i en skål og vend dem med olie, Teriyakisauce samt salt og peber. Sæt kyllingekødet på små spid af træ eller metal og grill dem over gode gløder. Vend dem jævnligt under stegningen og steg dem 5-7 minutter i alt. Server dem lune med chilijam.
- GRILLEDE REJER & PIRIPIRISAUCE
- Blend alle ingredienser til saucen og vend rejerne heri. Tag dem op, dup dem tørre og grill dem 2-3 min. Sæt rejerne på spid eller læg dem i en grillbakke, så er de nemmere at styre.