Agurke- og laksesnitter med karse
De obligatoriske agurkesandwiches får selskab af sprøde toast med røget laks og masser af karse. Enkelt og godt.
Ingredienser
- Til 16 stk – 8 af hver
- Agurkesandwich:
- 8 skiver store toastbrød, almindelige
- 1 bæger flødeost, ca 200 g
- ½ agurk
- havsalt og friskkværnet peber
- Laks med karse:
- 4 skiver store toastbrød, almindelige
- ca 25 g blødt smør
- 100 g røget laks
- 1 bakke karse
- friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Smør de 8 skiver toast til agurkesandwich med et tyndt lag flødeost. Skær agurken i tynde skiver, og dæk fire af toastbrødene med et lag agurkeskiver. Drys med salt og friskkværnet peber, og læg de resterende toast over, og tryk let sammen. Dæk dem til med film, mens du laver laksetoastene.
- Rist toastbrøddene til laksesnitterne, og lad dem køle. Smør med et tyndt lag smør, fordel laksen over og klip rigeligt med karse over. Kværn med masser af frisk peber, skær kanterne af både lakse- og agurketoast, og del dem i halve. Servér med det samme, ellers bliver de tørre.
- Prøv også scones og lemon-lime curd
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/