Opskrift på gulerodskage

Bag en nem & lækker gulerodskage

Der findes ikke noget ret meget bedre end en skøn svampet gulerodskage med masser af lækker frosting på toppen. Og der er virkelig mange gode opskrifter at vælge imellem derude, men bagermester Lennart Ribers fra Nordisk Brødhus' lækre opskrift på gulerodskage overtrumfer dem alle. Få opskriften på den lækre gulerodskage her:

En god og nem gulerodskage, der smager vidunderligt ✨
En god og nem gulerodskage, der smager vidunderligt ✨

GULERODSKAGE

4 æg

300 g brun farin

280 g økologisk hvedemel

1 vaniljestang

2 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

2 tsk. kanel

400 g revet gulerod

2½ dl smeltet smør

Frosting:

200 g flødeost

130 g blødt smør

150 g flormelis

½ vaniljestang

skal af en ubehandlet citron

  1. Pisk æg og farin til en luftig masse.
  2. Bland alle andre ingredienser undtagen smørret i en skål.
  3. Vend æggemassen med de andre ingredienser, og rør smørret i til sidst. Kom dejen i en smurt form, og bag kagen ved 185 grader i ca. 30-40 minutter.
  4. Bland alle ingredienser til frosting sammen, og pisk, til massen er flot, hvid og cremet.
  5. Smør frosting på den afkølede kage.