Banan- og chokolademuffins
Nemme muffins med banan og chokolade.
(12-18 stk)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 1 portion grundopskrift (evt. med 50% grahamsmel): Grundopskrift til muffins
- 1-2 bananer
- 75 g mørk chokolade
- Pynt:
- evt. smeltet chokolade
- Tilbered en grunddej med små stykker banan.
- Tilsæt grofthakket chokolade og fordel dejen i 12-18 muffinsforme. Bag som beskrevet i grundopskriften.
- Pynt evt. de afkølede muffins med smeltet chokolade.
- Vend dejen sammen med let hånd – den skal være tyk og lidt klumpet.
- Fordel dejen i 12-18 muffinsforme. skru ned til 180 grader og lad dem bage 25-30 min.
- Tjek med en tandstikker om de er gennembagt, vend dem ud af formene og stil dem til afkøling på en rist.
- Drys evt. flormelis over kagerne til sidst.