Cheesecake med jordbær

Cheesecake med jordbær

Top din cheesecake med jordbær i denne lækre opskrift på en god amerikansk kending.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 35 min.
  • Bage/kogetid: ca. 50 min.
  • Fryse-egnet (uden jordbær)
  • Ingredienser:
  • 300 g kiks (smørbagte fuldkornskiks)
  • 100 g smør
  • 450 g flødeost naturel
  • 400 g kvark/fromage frais
  • 250 g sukker
  • 1 vaniljestang (kornene)
  • 5 æg (delt i hvider og blommer)
  • 1 dl piskefløde (flødeskum)
  • 500 g jordbær (skiver)

  1. Smelt smørret. Smuldr kiksene i det og blandgodt sammen. Lægblandingen i bundenaf en springform.
  2. Rør flødeost med kvark, sukker og vaniljekorn.Tilsæt en æggeblommead gangen.Vend først stiftpiskede æggehvider i og derefter flødeskum.
  3. Bag ved 150 grader i ca. 45 min., til kagen er fast. Lad den køle af og pynt med jordbær.