Chiagrød med granola og skyr
Superlækker chiagrød med skyr, hindbær og granola. Grøden er en 'overnight'-grød, så du skal huske at blande chiafrø og vand sammen og stille på køl aftenen inden, du skal servere grøden.
Chiagrød til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 spsk. chiafrø
- 3 dl vand
- 200 g hindbær eller blåbær
- 4 dl skyr naturel
- 1 dl mælk, fx mandelmælk
- 2 tsk. vaniljesukker
- Granola:
- 8 spsk. havregryn
- 4 spsk. flydende honning
Sådan laver du chiagrød
- 1. Dag 1: Kom chiafrø og vand i en beholder med låg. Rør rundt, og stil køligt til næste dag.
- 2. Dag 2: Tænd ovnen på 200 grader. Vend havregryn med honning, og rist i ovnen i ca. 10 min., til grynene er sprøde. Afkøl på et stykke bagepapir. Klistrer grynene sammen, adskilles de, når de er afkølet.
- 3. Mos hindbærrene med en gaffel, og vend med chiablandingen og halvdelen af skyr. Spæd til med mælk, og smag til med vaniljesukker. Fordel chiagrød, granola og resten af skyren lagvis i glas.