Crunchy peanutbutter balls

Crunchy peanutbutter balls

Ingredienser

  • Ca. 15-18 kugler
  • 1½ dl creamy peanutbutter,blød i konsistensen)
  • 1 dl hakkede ristede peanuts
  • ½ dl finvalsede havregryn
  • 4 spsk agavesirup
  • korn fra 1 vaniljestang
  • ½ tsk havsalt
  • 50 g grofthakket mørk chokolade af god kvalitet
  • usødet kakaopulver til at rulle kuglerne i

Sådan laver du crunchy peanutbutter balls

  1. Bland alle ingredienser undtagen kakaopulver, smag evt. til med lidt ekstra agavesirup eller flydende honning. Rul massen til kugler, og sæt dem på køl i en times tid, til de er faste.
  2. Rul dem herefter i usødet kakaopulver og opbevar dem på køl i en lufttæt beholder. Læg bagepapir imellem lagene.
PRØV OGSÅ: Mandelhalvmåner