Citrusmuffins med birkes
Friske og lækre muffins med citron og birkes. Mums!
(12-18 stk)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 1 portion grundopskrift (evt. med 50% durumhvede): Grundopskrift til muffins
- 1 usprøjtet citron
- 1 usprøjtet appelsin
- 1-2 spsk blå birkes
- Pynt:
- 50 g flødeost
- 50 g smør
- 3 spsk flormelis
- 1 spsk fintrevet citrusskal
- Tilbered en portion grunddej med birkes og fintrevet skal af begge frugter. Og erstat halvdelen af kærnemælken med saft af citron og appelsin (1 dl).
- Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag som beskrevet i grundopskriften.
- Pynt med glasur rørt af flødeost, blødt smør, flormelis og fintrevet citron- og/eller appelsinskal.