Citrusmuffins med birkes

Citrusmuffins med birkes

Friske og lækre muffins med citron og birkes. Mums!

(12-18 stk)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 30 min.
  • Fryse-egnet
  • 1 portion grundopskrift (evt. med 50% durumhvede): Grundopskrift til muffins
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 1-2 spsk blå birkes
  • Pynt:
  • 50 g flødeost
  • 50 g smør
  • 3 spsk flormelis
  • 1 spsk fintrevet citrusskal

  1. Tilbered en portion grunddej med birkes og fintrevet skal af begge frugter. Og erstat halvdelen af kærnemælken med saft af citron og appelsin (1 dl).
  2. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag som beskrevet i grundopskriften.
  3. Pynt med glasur rørt af flødeost, blødt smør, flormelis og fintrevet citron- og/eller appelsinskal.