En skøn citronroulade
Det er hurtigt at bage en roulade og rulle den med lækkert fyld. Rouladen her er bagt med kokos og citron, fyldt med citron-flødeostecreme og pyntet med ristet kokosmel.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 8 min.
- Fryse-egnet
- Dej:
- 50 g hvedemel
- 50 g kartoffelmel
- 2 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 3 æg
- 150 g sukker
- 1 økologisk citron
- 2 dl kokosmel
- Creme:
- 200 g flødeost naturel
- 3 spsk cremefraiche
- 3 spsk flormelis
- 1 økologisk citron
- Pynt:
- 1 dl kokosmel (ristet gyldent på en tør pande)
- Tænd ovnen på 250 grader.
- Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og tilsæt salt.
- Pisk æggene luftige med en håndmikser og pisk sukkeret i.
- Pisk, til det bliver en tyk og luftig creme, og tilsæt fintrevet citronskal og 1-2 spsk citronsaft.
- Vend mel og kokos i æggemassen og bred dejen ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag kagen midt i ovnen 5-8 min. Pas på, den ikke bliver for mørk.
- Vend straks kagen ud på et stykke bagepapir drysset med sukker, læg et viskestykke over kagen og lad den afkøle.
- Pisk flødeost sammen med cremefraiche, flormelis og fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft.
- Træk bagepapiret af kagen og bred 2/3 af flødeostecremen ud på kagen. Rul den sammen til en roulade.
- Smør det sidste af cremen på rouladens overflade og drys med ristet kokosmel.