Fennikelsalat de luxe
Salaten er bare pæn! Og så smager den skønt og friskt. Spis den til forret, som den er, eller sammen med fisk eller måske kylling. Brug gerne blodappelsiner, så får salaten et endnu mere dekadent look.
2
Ingredienser
- Tilbehør til 2-3 personer
- 2 fennikler
- isvand
- 2 appelsiner
- 1 granatæble
- 3-4 spsk god olivenolie
- salt og peber
Sådan laver du salaten:
- Skær fenniklerne i ultratynde skiver på et mandolinjern, og kom dem i isvand (eller i det mindste iskoldt vand).
- Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinerne, og skær dem i skiver.
- Del granatæblet i kvarter, og ”vrid” forsigtigt kernerne ud. Dryp fennikelskiverne godt af, og vend den med appelsinskiver, olivenolie, salt og peber.
- Anret salaten, og top med de smukke granatæbler. Servér straks.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter