Fyldig speltsalat med spinat
Prøv også salaten med vilde ris, quinoa eller perlebyg.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 3 dl perlespelt
- 4 spsk mandler
- 3 pærer, i tynde skiver
- 100 g babyspinat
- bredbladet persille, grofthakket
- Dressing:
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk æblecidereddike
- salt og peber
Sådan laver du speltsalat:
- Skyl og kog perlespelten efter anvisning på posen, og lad dem køle en smule af.
- Rist mandlerne på en tør, varme pande, indtil de bliver en smule gyldne, og hak dem groft.
- Skyl spinaten grundigt, og bland den sammen med den kogte spelt, pærer og hakket persille.
- Rør olie og eddike sammen, og smag til med salt og peber.
- Vend dressingen godt rundt i salaten og drys med mandler – salaten serveres med groft brød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter