Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind
Skøn tærte til halloween - den fine græskartærte pyntes med et fint edderkoppespind af chokolade. Server tærten med en klat flødeskum eller en skefuld vaniljeis.
10 personer
Ingredienser
- Dej:
- 175 g hvedemel
- ½ tsk. salt
- 1 dl olie (solsikke el. majs)
- 3 spsk. koldt vand
- Fyld:
- 150 g græskarkød i tern
- 3 æg
- 225 g gyldent rørsukker
- 1½ dl piskefløde
- 1¼ dl ahornsirup
- ½ tsk. vaniljesukker
- 75 g pekannødder
- Pynt:
- sigtet kakaopulver
- Glasur:
- 2 dl flormelis
- 1½ spsk. kakaopulver
- 1-2 spsk. kogende vand
- Tilbehør:
- flødeskum el. vaniljeis
Sådan laver en græskartærte med edderkoppespind
- Kog græskarternene møre iusaltet vand ca. 20 min. Si vandetfra, og mos græskarternenei en blender eller foodprocessor.Lad mosen køle af, mens dulaver dejen.
- Rør melet med salt og olie.Saml dejen med vandet. Udruldejen, og læg den i en smurttærteform (22 cm i diameter).Stil fadet i køleskab en timestid.
- Pisk æggene. Tilsætgræskarmos, sukker, fløde,ahornsirup og vaniljesukker.Pisk det sammen. Hak nødderne,og vend dem i. Kom fyldeti tærten. Bag kagen ca. 50min. ved 175 gr. på midtersteovnribbe. Afkøl kagen helt.
- Sigt kakaopulver over kagen.Rør glasuren sammen, og komden i en sprøjtepose med lilletylle, og tegn edderkoppespindpå kagen. Sæt evt. en plastedderkoppå. Server kagen medflødeskum eller is.
De bedste opskrifter til halloween
-
Halloween pølsehorn
-
Halloween drink: Vampyr-blod
-
Halloweenkage: Bag dit eget 'græskar'
-
Spøgelsesboller til Halloween
-
Vafler med græskar
-
Halloweencupcakes: Edderkoppekager
-
Cupcakes til Halloween
-
Græskarsuppe i græskar
-
Halloweenkager: Spindelvævsmuffins
-
Halloweendrink: Vampyrblod
-
Halloweensnacks: Marcipangræskar
-
Halloweenkage: Spøgelseslagkage
-
Halloween: Afskårne fingre af marcipan
-
Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
-
Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind