Opskrift på grillet kalvefilet med tunsauce og citron

Grillet kalvefilet med tunsauce og citron

En variation over italienernes vitello tonato

4

Total:50 minutter

Ingredienser

  • 6 røde peberfrugter
  • 200 g sprød salat
  • kapers
  • 2 dåser tun i olie
  • 1 dl god mayonnaise
  • 2 dl skyr
  • 2 spsk kapers
  • salt, peber og citronsaft
  • 6 kalvekoteletter
  • 3 citroner
  • salt og peber

Sådan laver du kalvefilet

  1. Skyl peberfrugterne og sæt dem i ovnen ved 245 grader i ca. 20 min. Når de begynder at blive sorte, tages de ud. Tag skindet af og skrab kernerne ud. Vend med salat og kapers.
  2. Blend/mos tun, skyr, kapers og mayonnaise sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  3. Grill kalvekoteletterne 4-5 min på hver side. Drys med salt og peber. Skær citronerne over på midten og grill dem ca. 10 min på skæresiden, til de er sortbrune og karamelliserede.
  4. Servér koteletter og salat sammen med tunsaucen. Pres grillet citron ud over.
  5. Se også opskrift på Grøntsagssalt med sennups-dressing og croutoner.