Grillspyd med kokos-fisk og grønt
Fisk og kokos går rigtig godt sammen, og med et twist af citrusfrugt og grill får man den perfekte sommerret.
Ingredienser
- Nok til 8 spyd
- 1 gul peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1 bakke (300 g) portobello-svampe
- 2 rødløg eller andre løg
- 300 g torsk eller sej
- 20 g olie (ca. 3 spsk)
- lidt tørret chili
- 1/2 tsk gurkemeje
- evt. lidt tørret timian eller frisk hvis du har det i haven
- 8 træspyd
- 20 g kokosmel
- 20 g sesamfrø
- salt og peber
- Pynt:
- Evt. 1 bundt løvstikke, frisk basilikum eller persille og evt. skiver frisk citron
Sådan laver du grillspyd med kokos-fisk
- Hak peberfrugterne og portobello svampene i store tern. Del løgene i kvarte.
- Skær fisken i store tern. Vend det hele, på nær rødløg, med olie, salt, peber, chili, gurkemeje, og timian.
- Sæt peberfrugt, svampe, fisk og rødløg på 8 træspyd og vend spyddene i kokos og sesamfrø.
- Grill dem ca. 8-10 min på hver side. Vend dem løbende.
- Servér på et fad toppet med friskhakket løvstikke eller andre krydderier.
- Prøv også chilirejer med blomkålsmos