grillet grønsager

Grøn grillmad: Grønsager og brød på grill

Tænk, at grønsager og brød kan smage så godt.

4

Ingredienser

  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2-3 sommerløg
  • 2 udkernede peberfrugter
  • 500 g tomater
  • DRESSING:
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hindbærbalsamico
  • 1 tsk honning
  • salt, peber
  • 1 bdt. basilikum
  • BRUSCHETTA
  • 4 skiver groft brød
  • lidt olivenolie til pensling
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • rosmarin

Sådan gør du:

  1. Skær grønsagerne i grove stykker og grill dem. Brug en grillbakke, så er de nemme at styre. Ryst bakken undervejs og grill, til grønsagerne er møre • men stadig har bid. Rør dressingen sammen, smag den godt til og vend den med de varme grønsager samt masser af basilikum. Grill brødskiverne, pensl dem med en smule olie og gnid dem med hvidløg og rosmarin, før de serveres til grønsagerne.
  2. Energi pr. person: 380 kcal, fedt 27%, protein 12%, kulhydrat 61%