Grøntsagsbøffer med hasselnødder
Sunde, friske deller - perfekt til hverdagen.
Ingredienser
- 8-10 stk
- ½ knoldselleri
- 2 gulerødder
- 2 store kartofler
- 1 rødbede
- 1 løg
- 200 g hasselnødder
- 2 æg
- 1 dl minimælk
- 1/2 dl rasp
- salt
- peber
- 2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
- Riv selleri, gulerødder, rødbeder og kartofler, og hak løget ganske fint.
- Kog det hele i ca. 5 min. i vand med salt, og lad det dryppe af på en sigte.
- Når grøntsagerne er kølet af, røres æg, mælk, rasp og hakkede nødder i.
- Form grøntsagsfarsen til bøffer og steg dem gyldne og sprøde, ca. 10 min. på hver side, ved svag varme.
- Servér med salat, bagte rodfrugter, kartofler, og evt. skiver af skinke, hvis du gerne vil have kød til.
- 219 kcal pr. styk, 151 g
- Prøv også hjemmelavet falafel
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/