Grove vafler med kanel

Grove vafler med kanel

Disse vafler er superlækre til morgenmad, men tager en smule ekstra tid, hvilket gør dem perfekte til lørdag eller søndag morgen.

4

Ingredienser

  • 75 g hvedemel
  • 75 g fuldkornsmel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk ren vaniljepulver
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 æg
  • 2,5 dl skummetmælk
  • 2,5 dl skyr
  • 1 moden banan
  • 4 spsk friske blåbær

Sådan gør du

  1. 1/ Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom kokosolie, æg og mælk i en anden skål, og bland de tørre ingredienser i – rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper.
  2. 2/ Varm vaffeljernet rigtigt godt op. Kom 3-4 spsk dej ind midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 min, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  3. 3/ Kom skyr i en skål, og rør banan og blåbær ud i det – servér vaflerne sammen med skyren.
  4. [284 kcal pr. portion]
  5. Se også opskrift på French toast med bær og ahornsirup
  6. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter