Grove vafler med kanel
Disse vafler er superlækre til morgenmad, men tager en smule ekstra tid, hvilket gør dem perfekte til lørdag eller søndag morgen.
4
Ingredienser
- 75 g hvedemel
- 75 g fuldkornsmel
- 1,5 tsk bagepulver
- 1 tsk stødt kanel
- 1 spsk rørsukker
- 1 tsk ren vaniljepulver
- 1 spsk kokosolie
- 1 æg
- 2,5 dl skummetmælk
- 2,5 dl skyr
- 1 moden banan
- 4 spsk friske blåbær
Sådan gør du
- 1/ Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom kokosolie, æg og mælk i en anden skål, og bland de tørre ingredienser i – rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper.
- 2/ Varm vaffeljernet rigtigt godt op. Kom 3-4 spsk dej ind midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 min, eller indtil de er gyldne og sprøde.
- 3/ Kom skyr i en skål, og rør banan og blåbær ud i det – servér vaflerne sammen med skyren.
- [284 kcal pr. portion]
- Se også opskrift på French toast med bær og ahornsirup
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter