Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn
En kold yoghurt giver en frisk start på dagen.
Ingredienser
- 30 g grovvalsede havregryn
- 100 g blandede skovbær, frosne
- 100 g drænet yoghurt, max 7%
- evt. åblomst Multisød eller sukrin
- 50 g andre friske bær
Sådan gør du:
- Varm en pande op, og tørrist havregrynene, til de er gyldne og let sprøde. Tag af panden og køl af.
- Kom de frosne bær i en blender sammen med yoghurt, og kør til en tyk, isagtig konsistens. Smag til med åblomst Multisød eller sukrin.
- Øs op i en lille skål, drys med ristet havregryn, og pynt med andre friske bær.
- Kalorier 323 Kcal
- Protein 13 g ~ 16 %
- Kulhydrat 33 g ~ 41 %
- Fedt 14 g ~ 37 %
- Kostfibre 9 g
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Powersmoothie