Issandwich med mango

Issandwich med mango

En sandwich i forklædning...

ISSANDWICH MED MANGO

Tid: ca. 30 minutter plus frysetid

(6 stk.)

1 moden mango

2 bægre pasteuriserede æggeblommer,

svarer til 4 stk.

75 g sukker

2½ dl piskefløde

100 g græsk yoghurt, 10 %

2 pakker speltkiks fra Urtekram (12 stk.)

1. Skræl mangoen, og fjern stenen. Hak frugtkødet groft, og blend det med en stavblender.

2. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende – det tager ca. 5 minutter med håndmikser.

3. Pisk fløden til tykt skum. Tilsæt yoghurt, og pisk, til cremen er ensartet. Vend forsigtigt flødecremen med æggesnapsen og den blendede mango.

4. Si cremen ned i en form eller skål. Dæk til, og frys i mindst 4 timer.

5. Tag isen ud af fryseren, og lad den stå i ca. 30 minutter. Lav kugler af isen, og læg dem mellem speltkiksene til sandwich. Pak sandwichene i stanniol, og frys dem i yderligere 1 time.

► SE OGSÅ: Lækker regnbueis

► SE OGSÅ: Uimodståelig chokolade semifreddo

► SE OGSÅ: 4 opskrifter på hjemmelavet is med sommerbær