Jule p-tærter

Ny favorit i konfektskålen: Jule p-tærter

Er du vild med p-tærter, vil du med garanti også elske en hjemmelavet p-tærte i konfektskålen. De er supernemme at lave - og smager himmelsk! Og bedst af alt: Du skal kun bruge tre ingredienser, og p-tærterne må meget gerne have et lidt 'rustikt' finish.

(ca. 20 stk.)

Total:1 time

Ingredienser

  • 250 g mørk chokolade
  • 100 g hvide skumfiduser
  • 150 g saltede peanuts

Sådan laver du jule p-tærter

  1. Hak og smelt chokoladen.
  2. Skær skumfiduserne i ½ x ½ cm tern, og kom dem i chokoladen sammen med peanuts.
  3. Fordel massen i 10 cirkler (ca. 5 cm i diameter) på bagepapir på et skærebræt.
  4. Stil skærebrættet i køleskab en times tid, til p-tærterne er størknede. Pak dine p-tærter i en lufttæt beholder.

Sådan smelter du chokolade

  1. Hak chokoladen fint.
  2. Gem en tredjedel.
  3. Smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
  4. Rør den sidste tredjedel af chokoladen i.
  5. Nu er chokoladen klar til overtræk.
  6. Lad den overtrukne konfekt størkne i et ikke for varmt rum uden træk eller ½-1 time i køleskab.
  7. Pak konfekten i en tætsluttende beholder, og opbevar den mørkt og køligt.
PRØV OGSÅ:Snebolde med appelsin