Kalorielet kransekage
Skøn kransekage med
Næringsindhold
- Energi pr. person:85 Kcal
- Fedt:5 %
- Protein:3 %
- Kulhydrat:6 %
(1 kransekage/8 stykker)
Kalorielet kransekage
- 100 g mandler
- 30 g dadler
- 1 æggehvide
- 5 g mørk chokolade, 70-80 %
- Skold og smut mandlerne. Rist dem på en tør pande et par minutter, til de begynder at tage farve.
- Tag lidt mandler og dadler fra. Kør resten i en minihakker til en ensartet marcipanmasse.
- Rør æggehvide i marcipanmassen.
- Hak chokoladen sammen med de mandler og dadler, der blev taget fra, til en chokolademasse.
- Rul marcipanmassen sammen omkring chokolademassen og tryk den lidt spids.
- Bag kransekagestykket i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.
- Del kransekagen i 8 mindre stykker ved servering.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller