Kirsebær- og mandelmuffins
Skønne hjemmebagte muffins med kirsebær - nemme at bage og gode at have med, når kollegerne eller klassekammeraterne skal forkæles med lækre muffins.
(12-18 stk)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 1 portion Grundopskrift til muffins
- 1 glas syltede kirsebær (eller 250 g frosne, udstenede kirsebær)
- 75 g mandler
- Glasur:
- flormelis
- Hæld kirsebærrene på en sigte – gem evt. saften til glasuren. Hak mandlerne.
- Tilbered en grunddej og tilsæt afdryppede kirsebær og hakkede mandler.
- Fordel dejen i 12-18 muffinsforme og bag som beskrevet i grundopskriften.
- Pynt med glasur rørt af flormelis og vand eller lidt kirsebærsaft.