Kylling i fad med artiskokhjerter og frisk pasta
Nem og lækker hovedret at lave til mange.
6
Ingredienser
- 6 kyllingebryster – gerne med vingeben og skind
- 1 dåse artiskokhjerter, fås i supermarkedet
- 6 spsk sorte oliven
- 6 spsk grønne oliven
- 250 g daddeltomater
- 1 bundt frisk oregano eller 2 spsk tørret
- 6 spsk olivenolie
- havsalt og friskkværnet peber
- 75 g parmesan
- 500 g frisk pasta
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad, du også gerne vil servere dem i.
- Fordel artiskokhjerter og de to slags oliven rundt mellem kyllingen. Skyl tomaterne, skær dem i halve og fordel også dem mellem kyllingen.
- Drys med oregano, dryp olivenolie over fadet og krydr med havsalt og friskkværnet peber. Drys godt med parmesan over hvert stykke kylling, og sæt fadet i ovnen i 35-40 minutter.
- Kog den friske pasta efter anvisning på pakken. Sæt fadet med kylling på bordet sammen med nykogt frisk pasta og mere friskrevet parmesan.
- Afslut måltidet med en kop god kaffe og dit udvalg af gode chokolader.
- Prøv også brødhapsere med torskerogn og sauce tatare