Kylling

Kylling, kokos & cashews

Nem wokmad med masser af krydderier.

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 2 tsk olie
  • 2-3 cm finthakket ingefær
  • 1 udkernet, finthakket rød chili
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 courgetter i grove stykker
  • 2-3 peberfrugter i grove stykker
  • 2 dl kokosmælk light
  • salt, peber
  • 1 potte mynte eller koriander
  • 25 g cashewnødder
  • Tilbehør:
  • lime
  • 300 g speltnudler

Sådan gør du:

  1. Dup kyllingekødet let med køkkenpapir og del fileterne.
  2. Varm olien i en wok eller stor sauterepande og steg ingefær, chili og hvidløg kort heri.
  3. Kom kyllingekødet ved og steg det under omrøring i et par minutter.
  4. Tilsæt derefter courgetter samt peberfrugt og steg videre under omrøring i ca. 5 min.
  5. Hæld kokosmælk ved og lad det hele snurre 5 minutter.
  6. Smag til med salt, peber og koriander, drys med nødder og server med lime og speltnudler.