Kyllingesalat i rispapir
Let frokost eller måske en del af din næste buffet.
4
Ingredienser
- 8 stk. ricepaper for wraps
- Fyld:
- 200-250 g strimlet kyllingekød
- kødet af 1 mango i strimler
- 1-2 stilke bladselleri
- 1 gulerod
- udkernet rød peberfrugt
- 8-10 sukkerærter i lange, tynde strimler
- 2-3 forårsløg
- mynte eller koriander
- Drys:
- 1-2 spsk sorte sesamfrø
- 1 spsk chiliflager
- 1 dl chilidip-sauce
Sådan gør du:
- Skær alle grønsager i lange, tynde strimler, bland dem med kylling og mango samt stilke af koriander og mynte. Dyp rispapiret i koldt vand 1-2 minutter. Læg arkene fladt ud og fyld strimlet kød, grønt, frugt og krydderurter på, før de rulles sammen. Drys rullerne med sesam og chili og spis dem med chilidip-sauce.
- Tips: Du kan også lave rullerne med rejer eller oksekød.
- Energi pr. person: 290 kcal, fedt 14%, protein 23%, kulhydrat 63%