Kyllingespyd to go

Kyllingespyd to go

Lækker frokost på farten med proteiner, sundt fedt samt friske grøntsager. Lav gerne en stor portion af spyddene, og kom dem i fryseren, når de er færdige.

1

Ingredienser

  • 120 g kyllingebryst
  • 1 spsk tomatpuré / eller rød pesto
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ tsk salt
  • lidt peber
  • 1 knsp karry
  • 1 knsp spidskommen
  • 20 g pistacienødder
  • 2 træspyd
  • Tilbehør:
  • 15 stk mandler, valnødder eller andre nødder
  • 1 stk avocado
  • cherrytomater
  • radiser

Sådan gør du:

  1. 1/Skær kyllingen i grove tern.
  2. 2/Rør tomatpuré, olivenolie, salt og peber, karry, spidskommen og hakkede pistacienødder sammen til en marinade.
  3. 3/Vend kyllingestykkerne i marinaden. Sæt dem på spyddene.
  4. 4/Steg spyddene i ovnen ved ca. 200 grader i cirka 20-25 min. Vend dem undervejs.
  5. 5/Pak madpakken med kyllingespyd, avocado, nødder og grøntsager. Spis dine lækkerier, når det er frokosttid.
  6. 600 kcal pr portion
  7. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Omega-mufa salat