Kyllingespyd to go
Lækker frokost på farten med proteiner, sundt fedt samt friske grøntsager. Lav gerne en stor portion af spyddene, og kom dem i fryseren, når de er færdige.
1
Ingredienser
- 120 g kyllingebryst
- 1 spsk tomatpuré / eller rød pesto
- 2 spsk olivenolie
- ½ tsk salt
- lidt peber
- 1 knsp karry
- 1 knsp spidskommen
- 20 g pistacienødder
- 2 træspyd
- Tilbehør:
- 15 stk mandler, valnødder eller andre nødder
- 1 stk avocado
- cherrytomater
- radiser
Sådan gør du:
- 1/Skær kyllingen i grove tern.
- 2/Rør tomatpuré, olivenolie, salt og peber, karry, spidskommen og hakkede pistacienødder sammen til en marinade.
- 3/Vend kyllingestykkerne i marinaden. Sæt dem på spyddene.
- 4/Steg spyddene i ovnen ved ca. 200 grader i cirka 20-25 min. Vend dem undervejs.
- 5/Pak madpakken med kyllingespyd, avocado, nødder og grøntsager. Spis dine lækkerier, når det er frokosttid.
- 600 kcal pr portion
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Omega-mufa salat