Omega–mufa salat
Kombinationen af grøntsager og bær giver sammen med fisken en lækker smag, og så er den smækfuld af Omega–3– fedtsyrer.
1
Ingredienser
- 100 g hellefisk, røget
- 1 håndfuld babyspinat
- 1 håndfuld fintsnittet hvidkål/spidskål/rødkål eller fennikel
- 1 tsk kapers (kan undlades)
- ½ løg skåret i skiver eller hakket
- ½ peberfrugt, gul
- 1 spsk mayonnaise, fuldfed
- 1 spsk olivenolie (f.eks. med citron eller hasselnøddeolie)
- 1 knsp sennep, dijon
- 50 g blåbær
- Salt og peber
Sådan gør du:
- 1/ Lav en salat af hellefisk skåret i skiver, babyspinat, snittet kål, løg skåret i skiver og peberfrugt skåret i strimler.
- 2/Rør mayonnaise, olivenolie og sennep sammen med salt og peber.
- 3/Vend dressingen med salaten. Drys med blåbær. Kom den i en plastikbøtte og opbevar koldt.
- 500 kcal pr portion
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Tunsalat og go' mave