Omega–mufa salat

Omega–mufa salat

Kombinationen af grøntsager og bær giver sammen med fisken en lækker smag, og så er den smækfuld af Omega–3– fedtsyrer.

1

Ingredienser

  • 100 g hellefisk, røget
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 1 håndfuld fintsnittet hvidkål/spidskål/rødkål eller fennikel
  • 1 tsk kapers (kan undlades)
  • ½ løg skåret i skiver eller hakket
  • ½ peberfrugt, gul
  • 1 spsk mayonnaise, fuldfed
  • 1 spsk olivenolie (f.eks. med citron eller hasselnøddeolie)
  • 1 knsp sennep, dijon
  • 50 g blåbær
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. 1/ Lav en salat af hellefisk skåret i skiver, babyspinat, snittet kål, løg skåret i skiver og peberfrugt skåret i strimler.
  2. 2/Rør mayonnaise, olivenolie og sennep sammen med salt og peber.
  3. 3/Vend dressingen med salaten. Drys med blåbær. Kom den i en plastikbøtte og opbevar koldt.
  4. 500 kcal pr portion
  5. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Tip:

Spis evt. en skive rugbrød til salaten

PRØV OGSÅ: Tunsalat og go' mave