Laksesalat

Laksesalat med spidskål og hasselnødder i acaidressing

En skøn salat med friske og sprøde grønsager i en lækker dressing med acai, som indeholder mange antioxidanter.

4

Ingredienser

  • 1 laksebøf pr. person (dampet eller bagt i ovnen)
  • Salat:
  • ½ spidskål
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt radiser
  • Dressing:
  • 5 spsk olivenolie
  • saft af 1 citron
  • 1 spsk acaipulver
  • havsalt
  • 1 håndfuld hasselnødder

Sådan gør du:

  1. Tilbered laksebøffen, som du bedst kan lide den. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver og spidskål i så fine strimler, du kan. Rør dressingen sammen, og vend den over salaten. Skær laksen i tynde skiver, og læg dem oven på salaten. Drys hasselnødder over, og servér.
  2. TIP! Du kan også bruge hvidkål og rødløg og persille eller basilikum i stedet for radiser.
  3. Opskriften er fra bogen Super 5:2