Laksesalat med spidskål og hasselnødder i acaidressing
En skøn salat med friske og sprøde grønsager i en lækker dressing med acai, som indeholder mange antioxidanter.
4
Ingredienser
- 1 laksebøf pr. person (dampet eller bagt i ovnen)
- Salat:
- ½ spidskål
- 1 bundt forårsløg
- 1 bundt radiser
- Dressing:
- 5 spsk olivenolie
- saft af 1 citron
- 1 spsk acaipulver
- havsalt
- 1 håndfuld hasselnødder
Sådan gør du:
- Tilbered laksebøffen, som du bedst kan lide den. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver og spidskål i så fine strimler, du kan. Rør dressingen sammen, og vend den over salaten. Skær laksen i tynde skiver, og læg dem oven på salaten. Drys hasselnødder over, og servér.
- TIP! Du kan også bruge hvidkål og rødløg og persille eller basilikum i stedet for radiser.
- Opskriften er fra bogen Super 5:2