Low carb jødekager
Jødekager med meget få kulhydrater - den klassiske julesmåkage i en ny low carb-version. Når du bager dine julesmåkager low carb, vil de ikke påvirkedit blodsukker på samme negative måde.
Ca. 60 stk. low carb jødekager
Total:2 timer
Ingredienser
- 100 g cashewnødder
- 130 g hvid hvedemel
- 100 g BageSød
- 1/2 tsk bagepulver
- 1/2 tsk stødt ingefær
- 1 æg
- 40 g kokosolie
Sådan bager du low caeb jødekager
- 1/ Blend cashewnødderne til fint mel.
- 2/ Bland cashewnøddemel, hvid hvede, BageSød, bagepulver og stødt ingefær.
- 3/ Smelt kokosolie i en gryde. Bland det med sammenpisket æg. Ælt derefter de
- tørre ingredienser sammen med kokos og æg. Ælt godt med hænderne.
- 4/ Rul dejen til en pølse, og lad den hvile i køleskabet i nogle timer.
- 5/ Skær dejen ud i tynde skiver, og tryk dem lade med ingrene. Dyp evt. fingrene i vand, så dejen ikke klistrer.
- 6/ Stik dejen ud i små, runde forme, og stil dem på et stykke bagepapir. Drys med kanel.
- 7/ Bag kagerne ved 200 grader i ca. 5 min. Servér.