Sund julekonfekt

Macadamia-appelsinbrud med abrikos

Macadamianødder er særligt rige på det sunde monoumættede fedt – denne snack stabiliserer dit blodsukker og er et super alternativ til f.eks. et stykke traditionel konfekt.

10 stk. macadamia-appelsinbrud med abrikos

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 100 g macadamianødder
  • 60 g bygflager
  • 3 spsk kokoschips
  • 50 g hørfrø
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 60 g tørrede abrikoser
  • 2 spsk revet appelsinskal
  • 70 g Sukrin Gold
  • 75 g BageSød eller Perfect Fit

Sådan laver du macadamia-appelsinbrud med abrikos

  1. 1/ Hak macadamianødderne.
  2. 2/ Kom hakkede macadamianødder, byglager, kokoschips og hørfrø på en tør pande, og rist i 2-3 min. Tilsæt vaniljepulver.
  3. 3/ Klip tørrede abrikoser i tern, og kom dem på panden med revet appelsinskal,
  4. Sukrin Gold og Bagesød, og lad det smelte. Ryst panden undervejs.
  5. 4/ Rul massen ud på bagepapir, og læg den i fryseren i min. 30 min.
  6. 5/ Bræk den derefter i mindre stykker og servér.