Misosuppe og mørbrad
Enkel suppe, som laves med blandede grønsager
4
Ingredienser
- 8-10 dl vand
- 4 portioner instant miso/8 spsk brun miso
- 100 g udonnudler
- 2 gulerødder i papirtynde skiver
- 200 g broccoli i små, små buketter
- 1 courgette i kugler
- 100 g edamamebønner
- 200 g mørbrad + olie til stegning
- lidt sojasauce
- snittede chilier
- lidt purløg
Sådan gør du:
- Bring vandet i kog og pisk misoen ud heri. Kom nudler og grønsager i og lad det hele snurre, til nudlerne er kogte. Skær mørbraden i meget tynde skiver, steg dem hurtigt på en varm pande i lidt olie. Steg dem 1-2 min. på hver side og dryp lidt soja over. Fordel mørbradskiverne i suppeskåle og fordel den varme suppe med nudler og grønsager over. Drys med chili efter ønsket styrke og server.
- Energi pr. person: 270 kcal, fedt 23%, protein 31%, kulhydrat 46%