Misosuppe og mørbrad

Misosuppe og mørbrad

Enkel suppe, som laves med blandede grønsager

4

Ingredienser

  • 8-10 dl vand
  • 4 portioner instant miso/8 spsk brun miso
  • 100 g udonnudler
  • 2 gulerødder i papirtynde skiver
  • 200 g broccoli i små, små buketter
  • 1 courgette i kugler
  • 100 g edamamebønner
  • 200 g mørbrad + olie til stegning
  • lidt sojasauce
  • snittede chilier
  • lidt purløg

Sådan gør du:

  1. Bring vandet i kog og pisk misoen ud heri. Kom nudler og grønsager i og lad det hele snurre, til nudlerne er kogte. Skær mørbraden i meget tynde skiver, steg dem hurtigt på en varm pande i lidt olie. Steg dem 1-2 min. på hver side og dryp lidt soja over. Fordel mørbradskiverne i suppeskåle og fordel den varme suppe med nudler og grønsager over. Drys med chili efter ønsket styrke og server.
  2. Energi pr. person: 270 kcal, fedt 23%, protein 31%, kulhydrat 46%