Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
I påsken skal der påskeæg på dessertmenuen – prøv disse, som både er lækre og nemme at lave.
Ca. 10 påskeæg
Ingredienser
- Påskeæg med pistacie og orangenougat
- 1 pakke marcipan 400 g
- 50 g pistacienødder, husk at tage 10 hele nødder fra til pynt
- 1 appelsin, saften herfra
- Fyld:
- 200 g nougat
- 1 appelsin, revet skal heraf
- ca. 400 g mørk chokolade til overtræk
- 1. Hak nødderne mellemint, og ælt dem i marcipanen sammen med appelsinsaften. Bland nougat med appelsinskal.
- 2. Del marcipanen i 10 lige store stykker (lad dem ligge i en beholder med låg, så marcipanen ikke bliver tør), og lav en lad cirkel af hvert stykke. Læg en skefuld nougat i midten, og fold marcipanen op omkring. Form kuglen til et æg. Lav alle æggene færdige.
- 3. Opbevar marcipanæggene i en tætlukkende beholder, imens du smelter chokoladen. Dyp æggene i den smeltede chokolade, og lad dem stivne et køligt sted.
- 4. Sæt en pistacienød på toppen af hvert æg, inden chokoladen stivner.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee