Quesadillas med grønt fyld
Du kan komme alverdens fyld i disse pandekager. Lav en stor portion af disse pandekager, og varm dem op dagen efter, eller snup dem med i madpakken.
Quesadillas til 4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- 1 squash
- 1 spsk olivenolie
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk stødt chipotle
- 1 ds kidneybønner
- salt og peber
- Avocado-salsa:
- 2 modne avocadoer
- 10-12 cherrytomater
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- saft fra 1 lime
- salt og peber
- Andet:
- 8 grove tortillas
- 175 g revet cheddar
- olie til stegning
- frisk koriander
Sådan laver du quesadillas
- Sådan gør du:
- 1. Hak rødløg og hvidløg rigtig fint. Skær peberfrugterne i tynde trimler, og squash i små tern. Varm olie op i en pande, og svits grønsagerne sammen med spidskommen, oregano og chipotle. Kom kidneybønnerne i, og steg i 8-10 minutter. Smag til med salt og peber.
- 2. Varm en pande godt op med en smule olie på. Læg en tortilla på, og fordel en smule fyld og revet ost på den ene halvdel.
- 3. Fold tortillaen sammen, og steg den gylden på begge sider. Fortsæt på samme måde med de øvrige tortillas. Mos eller blend kødet fra avocadoerne i en skål. Skær tomaterne i små tern, og rør det i. Hak løg fint, riv hvidløg, og bland det i dippen. Smag til med limesaft, salt og peber.
- 4. Servér pandekagerne sammen med avocado-salsa og masser af frisk koriander.